• Newsbg
  • Kūʻai nui 100% Polyester Zebra Roller Blinds Fabrics

    Malu Duo, kapa ʻia hoʻi nā makapō duo a i ʻole nā ​​aka zebra, he mau aniani ʻano ʻano like ʻole ia e hāʻawi ana i ka mana o ka mālamalama a me ka pilikino me nā kaula ākea o ka lole opaque a me ka sheer.

    Ua kapa ʻia ʻo ia ʻo Night & Day Blinds Zebra Roller Blinds ʻo ia ka inoa i hāʻawi ʻia i nā makapō ʻōwili pālua ʻelua e hoʻohana ana i ka hui pū ʻana o nā lole pale a me ka ʻike.Hiki i kēia mau makapō 'stripy' ke hana i ke ʻano o kahi makapō Venetian.E like me nā makapō wili maʻamau, hiki iā ʻoe ke hoʻoneʻe iā lākou i luna a i lalo e like me kou makemake, e ʻae i ka nui o ka mālamalama.Ke hoʻohaʻahaʻaʻia nā makapō, hiki iāʻoe ke hoʻomalu i ka nui o ka mālamalama āu e makemake ai e komo i loko, e hoʻoponopono i kapale-wahonā panela i mea e ālai ai i ke komo ʻana o ke kukui i loko o nā pā aniani, hāʻawi iā ʻoe i 100% pilikino.

    Eia kekahi mau mea maikaʻi o nā makapō zebra roller.

    1. ʻO ka makapō makapō ka mea hope loa i ka nani a me ka hoʻolālā a me ka hana.

    2. Hoʻohui ia i ka mana māmā o nā makapō ākea me ka nani o ka lole pale.

    3. Hoʻohana nā makapō maʻemaʻe i nā ʻāpana ʻelua o ka lole e hoʻoponopono i ka mālamalama, e hōʻiliʻili i nā pono o ka lole a me ka mea ʻike me ka dislocation o ka hoʻoponopono ʻana i ke kukui e hāʻawi i ka hopena kukui kūpono a kūkulu i ke ʻano mahana.

    4. Hōʻike ia i ka maʻalahi a me ka nani hoʻomaʻemaʻe.

    Inā he koi kāu, e leka uila iā:

    Monica Wei

    Email: monica@groupeve.com

    Whatsapp: +86 15282700380

     

    waihona kiʻi


    Ka manawa hoʻouna: Iune-27-2022

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou