• Newsbg
  • He aha ka ʻokoʻa ma waena o 1% a me 5% makapō?

    Hoʻolauna

    I loko o ka honua hoihoi o ka hoʻolālā kūloko, helu ʻia kēlā me kēia kikoʻī.I ke koho ʻana i nā uhi puka makani kūpono, ʻo ka mea hāmama o ka lole kahi mea koʻikoʻi, e hoʻoholo ana i ke kaulike kūpono ma waena o ka lā a me ka pilikino.E hui pū me mākou e ʻimi ana i ke kaua hoʻohihi ma waena1% a me 5% lole makapō, kahi e hui ai ka lā i ka sunscreen i kahi hōʻike o ke ʻano a me ka hana.

     

    Ka wehe 'ana i ka lole

    Ma mua o ko kākou luʻu ʻana i ka hoʻokūkū, e hoʻokaʻawale kākou i ke code owehe lole.ʻO kēia helu, i hōʻikeʻia ma keʻano he pakeneka, e hōʻike ana i ka nui o nā kānana o waho i ka lole.Ke koho ʻana ma waena o 1% a me 5%, ke hoʻoholo nei ʻoe i ka nui o ka lā, ka superstar maoli, e pāʻani i kou wahi noho.

     

    1% Makapō - Ka Hoa Makapō o ka Lā

    E noʻonoʻo i ka loaʻa ʻana o kahi makapō e like me ka pilina pili ʻole melole pale lā.ʻO 1% nā makapō, me kā lākou mea haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa, hana e like me kahi pale lā i hoʻolaʻa ʻia, e ʻae wale i ka 1% o ka mālamalama ʻike e komo.Ka hopena?ʻO kahi lumi i uhi ʻia i kahi ʻano pohihihi.

     

    5% Nā Makapō - Ka lole hoaloha-lā

    Ma ka ʻaoʻao ʻaoʻao o ke apo, 5% mau makapō e like me ka poʻe hula sunbeam aloha.ʻO kēia mau meamakapoe hoʻokuʻu i 5% o ka mālamalama ʻike ʻia, e mālama i ke kaulike ma waena o kou wahi pilikino a me ka ʻōlinolino o ka lā.Ua like ia me kahi hui kahi e kaʻana like ai ka pilikino a me ka mālamalama i ke kahua.

     
    5%-OPENNESS-SUNSCREEN-LAE

    Aesthetic Allure - Kahi e hui ai ka pale lā i ke ʻano

    Ma waho aʻe o kā lākou hana, 1% nā makapō e lawe mai i kahi paʻi o ka nani hou i kou loko.Hāʻawi ka lole i ulana paʻa ʻia i kahi hiʻohiʻona nani o kēia manawa, e lilo ia i mea koho maikaʻi loa no ka poʻe me ka maka no ka minimalist aesthetics.ʻO ia kahi e hui ai ka pale lā i ke ʻano.

    1%-OPENNESS-SUNSCREEN-LAE

    Hoʻohanohano Nui - 5% a me ka Art of Adaptation

    Ma ka lima ʻē aʻe,5% makapōkaena versatility i kā lākou ulana lole.ʻO kā lākou hoʻolālā ʻoi aʻe e hāʻawi i kahi pāʻani māmā o ka māmā, e kūpono iā lākou no kahi ākea ākea o nā ʻano hoʻolālā.Hoʻololi maikaʻi lākou i nā kuʻuna kuʻuna, contemporary, a i ʻole eclectic interior.

     

    ʻO ka ʻike ʻana i ka ikehu - He ʻano Kaʻana like

    Eia kekahi wili kamahaʻo i ke kaua: ʻelua1% a me 5% makapokaʻana like i kahi huna - ikehu pono.Ma ka hoʻopuehu ʻana o ka lā, hoʻokani lākou i ka mālama ʻana i ka mahana o loko.Hiki i kēia ke alakaʻi i ka hoʻemi ʻana i ka hoʻohana ʻana i nā kukui artificial a me nā ʻōnaehana hoʻomehana a i ʻole ka hoʻoluʻu, hiki ke hopena i ka mālama ʻana i ka ikehu.

     

    Hana i kāu koho

    ʻO ka hoʻoholo ma waena o 1% a me 5% mau makapō e pili ana i kāu mau pono kikoʻī a me kou makemake.E noʻonoʻo i nā mea e like me ke kumu o ka lumi, ka pae o ka pilikino i makemake ʻia, a me ke ʻano holoʻokoʻa āu e makemake ai e hana.ʻO kāu koho e hoʻoholo i ke ʻano kūʻokoʻa a me ka hana o kāu wahi noho.

    Mea Hoʻopili: Eric Zhang

    WhatsApp/WeChat: 86-16605637774

    E-mail: eric@groupeve.com

     

    Ka manawa hoʻouna: Nov-02-2023

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou