• Newsbg
  • He aha nā pōmaikaʻi a me ka hoʻohana ʻana i ka lole pale makapō?

    Mana māmā:Nā lole makapō ʻōwilihiki ke hoʻohana ʻia no ka pale ʻana i ke kukui a i ʻole ke kānana iā ia e hana i kahi lewa i makemake ʻia.
    Palekana: Hāʻawi nā lole makapō Roller i ka pilikino ma ka pale ʻana i ka poʻe o waho e nānā i loko.
    ʻO ka ikaika o ka ikehu: Hiki i nā lole makapō Roller ke kōkua i ka hoʻokaʻawale ʻana i nā puka makani, e mālama i kou home i ke kauwela a me ka hoʻoilo.
    Mālama maʻalahi: He maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe a mālama ʻana i nā lole makapō Roller.
    Aesthetics: Loaʻa nā lole makapō Roller i nā ʻano kala a me nā ʻano like ʻole, e lilo ia i ala maikaʻi loa e hoʻomaikaʻi ai i ke ʻano o kou home.
    Hoʻemi ʻia ka walaʻau: Hiki i nā lole makapō Roller ke kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka walaʻau o waho, e hana ana i kahi noho mālie a me ka maluhia.

    WechatIMG13

    【Privacy & 100% Blackout】 ʻO nā makapō ʻeleʻele manuahi i hoʻopaʻa ʻia i kahi kuleana nui i ka hoʻohui ʻana i ka pilikino i kou home, keʻena, lumi lumi, lumi moe, patio e hōʻemi ana i ka ʻālohilohi i kou nānā ʻana i ka TV a hana paha ma kāu kamepiula, a me ka hōʻoia ʻana i ka hiamoe maikaʻi me ka ʻaʻohe leaka māmā.Hiki i kā mākou mau puka aniani me ka insulation thermal ke pale i ka nalo wela a me ke komo ʻana, e pili ana i ke kau.
    【Material】 hoʻomaʻemaʻe ʻia nā malu o ka wili manuahi i hoʻopaʻa ʻia me kāna mau waiwai anti-static, lepo lepo, a me ka wai.Hiki i ka malu ke hoʻemi i ka walaʻau mai waho a hiki ke kōkua i ke kaulike ʻana i ka mahana i loko o kahi lumi ma muli o kona lole mānoanoa.He lole pulu wale nō a i ʻole ka huluhulu no ka wehe ʻana i ka lepo a me ka lepo mai kēia malu.

    WechatIMG17

    Hoʻokaʻaʻike: Eric zhang
    E-mail: eric@groupeve.com
    WhatsApp/Wechat: 86-16605637774

     

    Ka manawa hoʻouna: Feb-14-2023

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou