• Newsbg
  • Wehe i waho: Ka Mana o nā makapō waho Zippered

    Ua lilo nā wahi noho o waho i mea nui o ka hale hou.Hāʻawi lākou i kahi hoʻāno no ka hoʻomaha, hoʻomaha a me ka pili ʻana i ke ʻano.No ka hoʻonui ʻana i ka hiki o kāu wahi waho, e noʻonoʻo e hoʻohuinā makapō waho zipperi kāu hoʻonohonoho.

    KA HOIKE ANA I KA LA:Zipper nā makapō wahoua hoʻolālā ʻia me ka ʻenehana ʻokiʻoki e hāʻawi i ka mana piha o ka lā.ʻO kā lākou versatility hiki iā ʻoe ke leʻaleʻa i nā kakahiaka lā a i ʻole e hana i kahi hoʻomaha malu i nā ahiahi wela o ke kauwela.ʻO ka lole i hoʻohanaʻia i loko o kēia mau makapō e hāʻawi i ke kaulike kūpono ma waena o ka mālamalama maoli a me ka paleʻana mai ka lā paʻakikī.

    ʻO ka ʻoluʻolu uila: ʻO ka maʻalahi onā makapō uilahe mea hoʻololi pāʻani.Hiki iā ʻoe ke hoʻokiʻekiʻe a hoʻohaʻahaʻa paha i kou mau makapō i kou kūlana i makemake ʻia me ke kaomi ʻana i kahi pihi.He mea maʻalahi kēia hiʻohiʻona no nā wahi paʻakikī a i ʻole inā makemake ʻoe e hoʻoponopono pinepine i nā makapō.

    Nā makapō luna-lalo a lalo:Zipper nā makapō wahohāʻawi i ka maʻalahi o ka hoʻoponopono ʻana i luna a i lalo.ʻO ia ke ʻano hiki iā ʻoe ke hoʻomalu i ke kūlana o nā makapō mai nā ʻaoʻao ʻelua, e hoʻoponopono i nā pae o ka lā a me ka pilikino i kāu pono.

    pale lā ʻeleʻele

    Hoʻonui i ka ʻike patio: Inā loaʻa iā ʻoe kahi patio, mahalo ʻoe i nā pono onā makapō pale kaʻa.Hoʻokumu kēia mau makapō i kahi ea i hoʻopaʻa ʻia akā hāmama, e pale ana i kou wahi mai nā iniseti, makani, a me nā kukuna UV oiai e mālama ana i ka manaʻo o waho.

    202283_主图_1_Hoʻopilikino ʻia i loko a me waho o ka makani ʻaʻole pale wai ʻole i ka ʻili uila me ka uhi ʻana i nā pale malu nui no ka balkona.

    Zipper Roller Blinds: E hoʻohana i nā makapō zipper e hoʻonui i ka hiʻohiʻona nani a me ka hana o kāu mau wahi waho.Hoʻopaʻa paʻa lākou i kou mau makapō i loko o nā kūlana makani, e hāʻawi iā ʻoe i ka maluhia o ka noʻonoʻo.

    Smart Automation: Me ka automation makapō, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i ka neʻe ʻana o kāu mau makapō e kūpono i kou ola i kēlā me kēia lā.E hoʻonoho iā lākou e hoʻā ʻakomi i ka puka ʻana o ka lā a i ka napoʻo ʻana e mālama i kahi ʻoluʻolu me ka ʻole o ka hoʻoponopono lima.

    Nā Mea Makapō: ʻO nā mea hana makapō ʻōwili e like me ka roller clutches a me nā mea wehe makapō ʻakomi e hāʻawi i ka hoʻopau ʻana i kahi ʻōnaehana makapō waho.Hoʻohana maʻalahi lākou i nā makapō a hoʻonui i ko lākou ola.

    E hoʻonui i kou ʻike ola waho me nā makapō waho zippered a hauʻoli i ka hui maikaʻi o ka lā a me ka malu ma ke kaomi ʻana i kahi pihi.

    Mea Hoʻopili: Amanda Wu

    WhatsApp/WeChat: 86-17380542833

    E-mail: many@groupeve.com


    Ka manawa hoʻouna: Nov-08-2023

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou