• Newsbg
  • ʻO nā pono o nā makapō Venetian

    Pōmaikaʻi:

    1. Hoʻoponopono i ke kukui

    Nā makapō Venetianhiki ke hoʻololi i ke kihi o nā lau, hoʻomalu i ke komo ʻana o ka mālamalama, a hoʻoponopono i nā ʻili i ke kūlana i makemake nui ʻia, hiki ke hoʻokō i nā ʻano like ʻole o ka mālamalama a hana i nā ʻano like ʻole o nā hiʻohiʻona palupalu a ʻoluʻolu paha o ka mālamalama a me ke aka.

    2. Pilikino ikaika

    ʻOiai e hōʻoiaʻiʻo ana i ka mālamalama o loko, hiki ke hoʻoponopono manuahi ʻia nā makapō e pale i ka ʻike o ka honua waho a pale i ka pilikino o loko.

    3. E mālama i ka hakahaka

    Hoʻokomo ʻia nā makapō ma kahi kokoke i ke aniani pukaaniani a liʻiliʻi ka nui, no laila ʻaʻole lākou e lawe i kahi ākea ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka puka makani, e mālama i kahi.

    4. Ka wai a me ka moisture-proof

    Ke hoʻohālikelikeʻia me nā pale lole, nā makapō venetian i hanaʻia i ka lāʻau, PVC, plastic a me nā mea'ē aʻe iʻoi aku ka maikaʻi o ka wai a me ka hoʻomaʻamaʻaʻana i ka wai, aʻaʻole makaʻu i ka wai, i kūpono loa i nā lumi lumi wai.

    5. Nani a maʻalahi

    ʻO nā makapō Venetian he maʻalahi a me ka lewa i ke ʻano, me nā ʻano he nui, kūpono i nā ʻano ʻano like ʻole, a hui pū ʻia me nā lako o loko a me nā lako palupalu.

    alumini venetian makapo

    Mea Hoʻopili: Judy Jia

    WhatsApp: +8615208497699

    Email: business@groupeve.com

     


    Ka manawa hoʻouna: Apr-29-2022

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou