• Newsbg
  • E hopu i ka manawa kūpono: 3% Openness Sunscreen Fabric no ka hoʻonui ʻana i ka hoʻonani o loko

    Ka hoohana ana o3% wehe lole pale lāhiki ke hoʻonui i ka hoʻonani o loko ma nā ʻano like ʻole.Eia kekahi mau pōmaikaʻi a me nā manaʻo noʻonoʻo.

    Hoʻonui i ka ikehu pono: 3% wehelole pale lāua hoʻolālā ʻia e hoʻonui i ka mālamalama maoli ʻoiai e hōʻemi ana i ka loaʻa wela a me ka ʻālohilohi.Ma ka kānana pono ʻana i ka lā, kōkua ia i ka mālama ʻana i kahi mahana ʻoluʻolu i loko o ka hale a hoʻemi i ka pono o ka ea ea nui.Hiki i kēia ʻoluʻolu kaiaola ke kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i nā bila ikehu a me kahi kaiapuni hoʻomau.

    Nā hoʻohana like ʻole: Hiki ke hoʻohana ʻia ka lole i nā wahi like ʻole, me nā lumi noho, nā lumi moe, nā keʻena, a me nā hale kūʻai.Hiki ke hoʻokomo ʻia e like me nā uhi puka makani, nā mea hoʻokaʻawale lumi, a i ʻole hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea hoʻonaninani i nā panela pā a i ʻole nā ​​​​kaupaku.ʻO kāna versatility hiki ke noʻonoʻo a me nā mea hoʻolālā kūikawā.

    Nā koho hoʻopilikino: Loaʻa ka lole i nā ʻano kala, nā hiʻohiʻona, a me nā leʻaleʻa, e ʻae iā ʻoe e koho i ka hoʻokūkū kūpono no kāu ʻike hoʻolālā kūloko.Hiki iā ʻoe ke hoʻokolohua me nā hui like ʻole e hana i kahi hiʻohiʻona pilikino e kūpono i kou ʻano a me kou makemake.

    Ma ka hoʻohana ʻana3% wehe lole pale lā, hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka nani a me ka hana o kou mau wahi i loko, e hana ana i kahi ʻoluʻolu a me ka nānā ʻana.

     

    Ka pilikino a me ka mana māmā: Hāʻawi ka hoʻolālā hāmama o ka lole i kahi kaulike ma waena o ka pilikino a me ka mālamalama maoli.Hāʻawi ia i ka mālamalama palupalu a pālahalaha e komo i loko o ka lumi me ka hōʻemi ʻana i ka ʻike o loko mai waho.ʻO ka hopena, hiki iā ʻoe ke leʻaleʻa i ka pilikino me ka ʻole o ka mōhai ʻana i nā pono o ka lā.

    Hoʻopiʻi nani: Hiki i ke ʻano o ka lole a me ka hoʻolālā ke hoʻohui i kahi paʻi o ka nani a me ka maʻalahi i kekahi o loko.ʻO kona hiʻohiʻona nani a me nā hiʻohiʻona hou e hoʻokō i nā ʻano kāhiko like ʻole, mai ka liʻiliʻi a hiki i kēia manawa.ʻO ka3% weheHāʻawi ka pae i kahi maʻalahi i ka lole, e hana ana i kahi hiʻohiʻona hoʻomaʻemaʻe e hoʻonui ai i ka leʻaleʻa holoʻokoʻa o ka lewa.

    3%-Wehewehe

    3% wehe lole pale lāHe ʻano lole lapaʻau pukaaniani i hoʻolālā ʻia e hāʻawi i ke kaulike ma waena o ka ʻae ʻana i ka mālamalama maoli i loko o kahi ākea me ka hōʻemi ʻana i ka ʻālohilohi a me ka pale ʻana i kahi hapa nui o ka radiation UV.ʻO ka "3% openness" pili i ka ulana lole, kahi e hiki ai i ka 3% o ke kukui waho ke komo i loko o ka lole.

    lole pale-lā

    Māmā Māmā: Hiki i kēia lole ke komo i loko o ka lumi, e hana ana i ka lewa a me ka hoʻokipa ʻoiai e hōʻemi ana i ka ʻālohilohi a me ka lā pololei.

    Nānā-Mai: ʻOiai e hāʻawi ana i kahi pilikino, hāʻawi mau ka 3% openness fabric i kahi hiʻohiʻona i waho.He kūpono ia no nā wahi i makemake ʻia e mālama i kahi pilina ma waho.

    1. ʻO ka ikaika o ka ikehu: Ma ka hoʻopuehu ʻana i ka lā a me ka hōʻemi ʻana i ka loaʻa ʻana o ka wela, hiki i ka 3% openness sunscreen fabric ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ikehu ma o ka hōʻemi ʻana i ka pono o ka ea a me nā kukui artificial.

    2. Ka waihoʻoluʻu a me ka Hoʻolālā: Hele mai kēia mau lole i nā kala a me nā ʻano like ʻole, e ʻae iā ʻoe e koho i nā koho e hoʻokō i kāu mea hoʻonaninani kūloko a me ke ʻano hoʻolālā.

    3. ʻO ka lōʻihi: Hoʻolālā ʻia ka lole pale sunscreen openness 3% kiʻekiʻe e kū i ka ʻike ʻana i ka radiation UV a me nā mea waho.Pono e pale i ka mae a mālama i kāna hana i ka manawa.

    4. Hoʻohana: 3% openness sunscreen fabric e hoʻohana mau ʻia i nā hale noho a me nā hoʻonohonoho pāʻoihana no nā puka makani, nā kukui lewa, a me nā ʻoluʻolu hoʻoluʻu o waho e like me nā malu roller, nā malu o ka lā, a me nā makapō patio.

    Mea Hoʻopili: Bonnie Xu

    WhatsApp/WeChat: +86 15647220322

    E-mail: bonnie@groupeve.com


    Ka manawa hoʻouna: Sep-15-2023

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou