• Newsbg
  • Pehea e hoʻokomo ai i nā makapō vertical ma ka home?

    1. ʻO ke ʻano o ke ana ʻana i ka nui o ke kiʻi o loko e like me ke ana ʻana i ke kiʻi o waho.ʻO ka mea mua, e hōʻoia ua lawa ka hohonu o ka puka makani no ka neʻe wale ʻana o nā lau pani pani.Pono nā ʻano hoʻonohonoho like ʻole i ka hohonu o ka puka makani.

    1. Pono ka hohonu o 8cm no ka hoʻonohonoho paʻa ʻana a i ʻole ka hoʻonohonoho ʻana;ma waho aʻe o ka laulā o ka lau o ka huahana, pono e noʻonoʻo ʻia ka helu o nā papa o ka huahana i ka wā o ka hoʻokomo ʻana i ka huki huki.ʻO ka mea maʻamau, ʻo ka huki huki ʻelua ʻelua pono e hōʻoia i ka neʻe ʻana o ka lau he 15cm ka hohonu, a ʻo ka lau hoʻokahi e koi i ka hohonu 10cm;Pono ka hoʻokomo ʻana i ka pelu ʻana E mālama i ka hohonu o 10cm.

    3. Paʻa paʻa code hoʻokomo ʻia nā code hoʻokomo a pau o ka huahana hoʻokahi ma ka laina pololei ma mua, hope, a me luna a me lalo.Inā loaʻa kahi pahu pale, pono e ʻoi aku ka laulā o ka pahu pale ma mua o 90mm.E hoʻomanaʻo i ka hoʻokuke ʻana i ke code mounting slider a hiki i ka hopena, a laila kaomi i ka pani pani, hoʻohuli a hoʻopololei i ka pani.Inā makemake ʻoe e pelu i nā makapō ākea a me ke kūpaʻa, pono ʻoe e hoʻohuli mua i nā lau i kū pololei i ka paia a huki iā lākou i luna.Inā makemake ʻoe e kū i ka hapalua a i ʻole i ka hopena, pono ʻoe e huki i ke kaula 45 degere i ka ʻākau, a e hoʻopaʻa ʻia ka pale holoʻokoʻa..

    'Ōlelo Aʻo: No nā puka aniani, pono nā puka makani nui e koho i nā pale i haku ʻia me nā pale ʻokoʻa, hiki ke hoʻopaʻa ʻia kēlā me kēia pale, a hoʻohana ʻia kahi alahele palupalu mau e hoʻopili ai i nā pale holoʻokoʻa.makapo vertical


    Ka manawa hoʻouna: Oct-24-2021

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou