• Newsbg
  • ʻO ka nui maʻamau no ka Home.

    【BLACKOUT, WATERPROOF】ʻO nā malu ʻeleʻele o ka lumi he 100% polyester fiber fabric, E hoʻokomo i kahi hui ʻekolu-papa-ʻO ka papa waho he hana wai ʻole;ʻO ka papa waena o ka lole he tonal a hoʻohanaʻia no ka hoʻonaniʻana;hoʻohana ʻia ka ʻaoʻao o loko no ka pale ʻana i ka wela a me ka malu.ʻO nā makapō pālua pālua e hana i kahi manaʻo mahana a ʻoluʻolu o ka ambient space.Inā paha he hana a hoʻonaninani paha, kūpono loa ia no Bedroom, hale ʻai, lumi aʻo, nā lumi keiki a me nā keʻena.

    ʻAhinahina Māmā(95_ ʻEleʻele) 21__W x 64__H-FBA-06

    Makapō Makapō ʻo Zebra Layered ʻElua
    Hana ʻo Zebra Shades i kahi ʻōlelo hoʻolālā kūʻokoʻa iā lākou iho, a i ʻole e hui pū me nā sheers a me nā pale lole no kahi hiʻohiʻona maʻamau.
    ʻO ke ao a me ka pō ʻO kēia ʻano zebra shadas e hoʻohui i nā ʻāpana lole ʻokoʻa a paʻa, hiki iā ʻoe ke hoʻololi maʻalahi ma waena o ka lawe māmā a me ka pilikino no nā hale, nā hōkele a me nā keʻena.ʻO nā malu ʻelua e hana i kahi manaʻo mahana a ʻoluʻolu o kahi ākea.Mai kahi keʻena hoʻokahi a hiki i nā wahi ākea nui loa, ʻo ka pale zebra pālua e hoʻonui i ka hana a me ke ʻano o kēlā me kēia wahi.

    ʻAhinahina Māmā(95_ ʻEleʻele) 21__W x 64__H-FBA-02

    ʻO Dual Layered Roller Shades-Privacy blocking a i ʻole kānana māmā i hoʻokahi Blind. ʻO ka hiʻohiʻona kaulana loa i ka maʻamau i kēia manawa i loaʻa i kēia manawa ma ke ʻano he mea kūʻai loa, mākaukau i hana ʻia i ka lole polyester.

    ʻO ke kānana māmā o ka mea hoʻolālā nani ke kānana ʻana i nā aka maʻemaʻe o ka hoʻolālā pae, hāʻawi i ka mālie, palupalu, ʻālohilohi a me ka aristocratic makahiki hou.Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka lewa o kou home i ka manaʻo hou, maʻalahi, mahana a hoʻomaha mai kou puka makani.

    ʻAhinahina Māmā(95_ ʻEleʻele) 21__W x 64__H-FBA-03

    ʻO ke ola paʻa, hana luhi i kēlā me kēia lā.Eia naʻe, e hāʻawi mau iā ʻoe iho i manawa e noʻonoʻo ai.

    Hoʻokaʻaʻike;Eric Zhang

    Whatsapp/Wechat;+86 16605637774

    Email;eric@groupeve.com

     


    Ka manawa hoʻouna: Sep-27-2022

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou