• Newsbg
  • E hui pū i ka lole zebra hou i ka waihona!

    Ke koho ʻana i nā uhi puka makani no kou home a i ʻole ke keʻena,nā makapō ʻōwiliamakapō zebraaia i waena o nā koho kaulana loa.Eia naʻe, hiki ke paʻakikī ka loaʻa ʻana o nā mea hoʻolako lole a me nā mea hoʻolako waiwai.

    Mahalo, ua piha ka mākeke me nā mea hoʻolako lole makapō hilinaʻi,mea makaponā mea hoʻolako, nā mea hoʻolako lole makapō, a me nā mea kūʻai nui i nā lole makapō.ʻO kekahi mea hoʻolako ʻo ia nā mea hoʻolako lole makapō zebra.Hāʻawi lākou i kahi ākea o nā lole kiʻekiʻe i kūpono no nā makapō wili a me nā makapō zebra.

    ʻO kā lākou hōʻiliʻili ʻana he mau lole paʻa, pale ahi, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe, a loaʻa i nā ʻano kala a me nā ʻano.Ke ʻimi nei ʻoe i nā lole ʻeleʻele a i ʻole nā ​​koho kānana māmā,lole makapo zebraUa mālama nā mea hoʻolako iā ʻoe.

    ʻO kekahi mea hoʻolako hilinaʻi ma ka mākeke ʻo nā mea hoʻolako lole makapō.Hoʻokumu lākou i nā lole mai nā wahi a puni o ka honua e hāʻawi i kā lākou mea kūʻai aku i nā ʻano koho maikaʻi loa.Mai nā lole hoʻolālā a hiki i nā koho pili kālā, loaʻa iā lākou kahi mea no kēlā me kēia pono a me ke kālā.

    ʻO nā mea hoʻolako makapō kekahi mea hoʻolako i ʻike ʻia no kā lākou mau mea waiwai kiʻekiʻe.Hāʻawi lākou i nā mea a pau mai ka polyester a me ka pulupulu i ka ʻohe a me ke olonā, e hāʻawi ana i kā lākou mea kūʻai aku i ke kūʻokoʻa e hana i ka roller bespoke a me nā makapō zebra.

    ʻO nā mea hoʻolako lole lole Roller blinds, ma kekahiʻaoʻao, he mea kūikawā i ka hāʻawiʻana i nā lole i kūpono i nā makapō'ōwili.ʻO kā lākou laulā he mau lole i maʻalahi ka mālama ʻana, pale aku i nā kukui i makemake ʻole ʻia, a ʻoi aku ka ikaika o ka ikehu, e hoʻomaʻamaʻa iā lākou no kēlā me kēia home a i ʻole ke keʻena.

    ʻO ka mea hope loa, ʻo nā mea kūʻai lole makapō wili he hale kūʻai hoʻokahi no kāu mau pono lole makapō a pau.Hāʻawi lākou i kahi laulā o nā lole e hoʻokō i nā koi like ʻole me ka hōʻoia ʻana i nā kumukūʻai hoʻokūkū a me ka maikaʻi maikaʻi.

    I ka hopena, me ke kōkua ʻana o kēia mau mea hoʻolako lole makapō hilinaʻi, nā mea hoʻolako makapō, nā mea hoʻolako lole makapō, a me nā mea kūʻai nui o ka lole makapō, ʻoi aku ka maʻalahi o ka loaʻa ʻana o ka lole kūpono no kāu huila a me nā makapō zebra.

    Mea Hoʻopili: Amanda Wu

    E-mail: many@groupeve.com

    WhatsApp/WeChat: 86-17380542833

    lole hou-zebra


    Ka manawa hoʻouna: Jun-06-2023

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou