• Newsbg
  • Kūʻai wela ʻo Anti-Ultraviolet me 3% Openness Sunscreen Fabric Fireproof

    lole pale lā, i ʻike ʻia ʻo ka lole pale lā a i ʻole ka lole UPF (Ultraviolet Protection Factor), he mea lole lole i hoʻolālā kūikawā ʻia e hāʻawi i ka pale mai nā hopena ʻino o nā kukuna ultraviolet (UV) o ka lā.Hoʻohana maʻamau ia i ka hana ʻana i nā lole, nā pāpale, nā umbrellas, a me nā mea ʻē aʻe e kōkua i ka pale ʻana i ka mea nona ka lā.

    ʻO ke kumu nui o ka lole pale lā ʻo ia ke kāohi a hōʻemi paha i ka nui o ka radiation UV i hiki i ka ʻili.3% wehe lole pale lāHoʻokipaʻia e nā mea kūʻai, hiki i kāna Anti-Ultraviolet ke hiki i 97%.

    Hana pinepine ʻia ka lole pale lā me ka hoʻohana ʻana i nā fiber synthetic, e like me ka polyester a i ʻole nylon, a me nā mea hoʻohui kūikawā a i ʻole nā ​​​​lāʻau lapaʻau.Ke hana nei kēia mau mea hoʻohui a lapaʻau paha ma o ka hoʻomoʻa ʻana, ka noʻonoʻo ʻana, a i ʻole ka hoʻopuʻi ʻana i ka radiation UV, e pale ana i ka hiki ʻana i ka ʻili.Hiki i kekahi mau lole ke hoʻokomo i nā mea pena e hāʻawi i nā waiwai pale UV.

    Ke koho ʻana i nā huahana lole pale sunscreen, pono e ʻimi i ka poʻe me ka helu UPF kiʻekiʻe, ʻoi aku ka maikaʻi o 50+, e hōʻoia i ka pale kiʻekiʻe.Eia hou, pono e hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama i hāʻawi ʻia e ka mea hana e mālama i nā waiwai pale UV o ka lole i ka manawa.

    Nui,sunscreen fabriche mea hana pono i ka hoemi i ka pilikia o ka sunburn, ka poino o ka ili, a me na pilikia olakino pili i ka la.Ma ka hoʻokomo ʻana i nā lole pale lā i loko o kā mākou lole a me nā mea pono o kēlā me kēia lā, hiki iā mākou ke leʻaleʻa i nā hana o waho me ka hoʻemi ʻana i nā hopena ʻino o ka radiation UV.

    Inā he koi kāu, e ʻoluʻolu e leka uila

    Mea Hoʻopili: Bonnie Xu
    Email: bonnie@groupeve.com

    Whatsapp/Wechat: +86 15647220322

     

    C2300


    Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-18-2023

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou